AlbumsJus Allah [aka Megatron]- The Treasures Of Allah

6 March 2008
Author: Мягкий Тони
Views: 5 321, Comments: 15
Jus Allah [aka Megatron]- The Treasures Of AllahArtist: Jus Allah [aka Megatron]
Album: The Treasures Of Allah
Release Date: 2006
Format: mp3
Quality: 128 kbps
Size: 38,1 mb

Description: Сольный альбом участника супер проекта Jedi Mind Tricks!

Video / Live videosLil Wayne-UGK - Stuntin Like My Daddy-Get Throwed (live)

6 March 2008
Author: -Diablo-
Views: 2 042, Comments: 11
  • 60
Lil Wayne-UGK - Stuntin Like My Daddy-Get Throwed (live)Name:Lil Wayne-UGK - Stuntin Like My Daddy-Get Throwed (live)
Video: 352 x 240
Duration: 03:58
Size: 55 mb
Format:mpg

Video / Russian Music VideosТНМК - Гранули

5 March 2008
Author: NeFormat
Views: 4 323, Comments: 23
  • 60
ТНМК - ГранулиName: ТНМК - Гранули
Video: 640x384
Audio: 126 kbps
Duration: 3mn 59s
Size: 32.5 mb
Format: AVI
Description: ТНМК(танок на майданi Конго)- одна из наиболее успешный Реп групп Украины. Гранулы- самый известный релиз группы.

Video / Music VideosTalib Kweli Ft. Will.I.Am - Hot Thing

5 March 2008
Author: Eygo
Views: 3 243, Comments: 18
  • 80
Talib Kweli Ft. Will.I.Am - Hot ThingName: Talib Kweli Ft. Will.I.Am - Hot Thing
Year: 2007
Video: 624x352
Audio: 192 kbps
Duration: 00:03:46
Size: 61.5 mb
Format: AVI

AlbumsN.W.A. - Greatest hits

5 March 2008
Author: Gooch
Views: 3 596, Comments: 18
  • 100
N.W.A. - Greatest hitsArtist: N.W.A.
Album: greatest hits
Year: Jun 1996
Size: 64.5 MB
Quality: 128kbps

AlbumsLayzie Bone - Thugz Nation - 2008

5 March 2008
Author: LIGA-G
Views: 3 657, Comments: 16
  • 100
Layzie Bone - Thugz Nation - 2008Artist: Layzie Bone
Album: Thugz Nation [Retail][Grouprip]
Release Date: 2008
Tracks: 17
Format: mp3
Quality: 192-320 kbps
Size: 66 mb

Video / Russian Music VideosDino MC47 - Монахи

5 March 2008
Author: SnaipeR
Views: 5 718, Comments: 21
  • 60
Dino MC47 - Монахиартист: Dino MC47 - Монахи
размер: 13,3мб
год: 2007
длительность: 0:04:25

AlbumsSilkk Calone

4 March 2008
Author: BoBFacekillah
Views: 2 677, Comments: 7
  • 60
Silkk CaloneArtist: Silkk Calone
Album: By Way Of South Central
Release Date: 2008
Format: mp3
Quality: 192 kbps
Size: 90,6 mb

Video / Music VideosRasheeda - My Bubble Gum

4 March 2008
Author: Eygo
Views: 1 934, Comments: 13
  • 80
Rasheeda - My Bubble GumName: Rasheeda-My Bubble Gum
Year: 2007
Video: 608x448
Audio: 191 kbps
Duration: 00:04:29
Size: 70.99 mb
Format: avi

Misc.Классификация Хип-Хоп исполнителй по направлениям

4 March 2008
Author: HustlerT
Views: 6 249, Comments: 84
  • 80
Классификация Хип-Хоп исполнителй по направлениямДанная классификация не претендует на признание её в качестве оригинального первоисточника.
Носит исключительно информационный характер.
Включает в себя неполный список представителей каждого из направлений.

Audio / Russian RapИезекиль 25-17 - Держитесь крепче

4 March 2008
Author: Blednui
Views: 20 792, Comments: 37
  • 80
Иезекиль 25-17 - Держитесь крепчеArtist: Иезекиль 25-17
Album: Держитесь крепче
Release Date: 2008
Format: mp3
Quality: 192 kbps
Size: 47.44 mb
Description: Думаю в представлении не нуждаются...

AlbumsBrotha Lynch Hung - Snuff Tapes - 2008

4 March 2008
Author: LIGA-G
Views: 2 894, Comments: 11
  • 80
Brotha Lynch Hung - Snuff Tapes - 2008Artist: Brotha Lynch Hung
Album: Snuff Tapes [Retail][Grouprip]
Genre: Gangsta Rap
Release Date: 2008
Label: KOCH
Tracks: 23
Format: mp3
Quality: 192-320 kbps
Size: 68 mb

AlbumsBizzy Bone - Ruthless - 2008

4 March 2008
Author: LIGA-G
Views: 3 479, Comments: 20
  • 100
Bizzy Bone - Ruthless - 2008Artist: Bizzy Bone
Album: Ruthless [Retail][Grouprip]
Release Date: 2008
Tracks: 12
Format: mp3
Quality: 256-320 kbps
Size: 61 mb

Albums10 Man & The Jihad Squad - Holy War

4 March 2008
Author: Мягкий Тони
Views: 2 570, Comments: 12
10 Man & The Jihad Squad - Holy WarArtist: 10 Man & The Jihad Squad
Album: Holy War
Release Date: 1996
Format: mp3
Quality: 128 kbps
Size: 56,0 mb

AlbumsKaye Styles - Main Event

3 March 2008
Author: ForFree
Views: 3 447, Comments: 23
  • 80
Kaye Styles - Main EventArtist: Kaye Styles
Album: Main Event
Release Date: 2007
Format: mp3
Quality: 250-320 kbps
Size: 71.1 mb

AlbumsVA-Hip-Hop A Tribute To Urban Culture

3 March 2008
Author: Eygo
Views: 3 370, Comments: 20
  • 80
VA-Hip-Hop A Tribute To Urban CultureArtist: VA
Album: Hip-Hop A Tribute To Urban Culture
Release Date: 2006
Format: mp3
Quality: 192-320 kbps
Size: 170mb

Video / Music VideosЕminem - Мockingbird

3 March 2008
Author: X NIGGA
Views: 1 703, Comments: 23
  • 80
Еminem - МockingbirdName: Еminem - Мockingbird
Year: 2005
Video: 640x480
Audio: 198 kbps
Duration: 04:16
Size: 56,5 МБ
Format: Mpg
Description: Классный клип EMINEM-а! Есть о чем задуматься...

Audio / R&BДискография Destiny's Child

3 March 2008
Author: Valentinooo
Views: 4 516, Comments: 25
  • 80
Дискография Destiny's ChildDescription:Очень красивые девушки, которые поют очень красивую музыку.
Альбомы которые вошли в дискографию:
1. Destiny's Child 1998
2. The writng on the wall 1999
3. Survivior 2001
4. 8 days of Christmas 2001
5. This is the remix 2002
6. Destiny's Fullfield 2004

AlbumsMethod Man - Hot Nickels Presents Meth N The Gang

2 March 2008
Author: jazzben
Views: 6 347, Comments: 34
  • 100
Method Man - Hot Nickels Presents Meth N The GangArtist: Method Man
Album: Hot Nickels Presents Meth N The Gang
Country: USA
Год выпуска: 2007
Genre: RAP
Duration: 52:45
Format: MP3
Quality: 192kbps/s
Size: 70Mb
Desription (RU): Метод Мен как всегда на высоте!!!

Audio / Russian RapUnderWHAT - Бомжись MIXTAPE (2008)

2 March 2008
Author: Coddy
Views: 16 534, Comments: 43
  • 60
UnderWHAT - Бомжись MIXTAPE (2008)Artist: UnderWHAT
Album: Бомжись MIXTAPE
Release Date: 2008
Format: mp3
Quality: 128 kbps
Size: 59.56 mb